Modele per batanije

0 Comments

Batanije të bëra nga një përzierje e fibrave natyrale dhe sintetike kanë vetitë e shkëlqyeshme: ATO janě të lehta për tu kujdesur, ATO përkryer mbajnë formën dhe ngjyrat e Tyre të ndritshme. Shtimi i sintetikës e bën pëlhurën të qëndrueshme dhe të lehta, dhe fibrave natyrore kontribuojnë në mbajtjen më të mirë të ngrohjes dhe bëjnë strukturën e pllakës “respirant”. MOS Kini frikë të Blini batanije të Tilla për porsalindurin, pavarësisht përmbajtjes sintetike, gjëja do të jetë e cilësisë së lartë dhe e Sigurt për fëmijën. Modeli kryesor i modelit të parë lidh një lartësi prej 85 cm, pastaj lidhja bëhet sipas modelit të Dytë. Produkti i përfunduar duhet të hetohet me kujdes hekur. Modeli shumë popullor me mumiet e Reja. Batanije të hollë dhe të lehta pambuku të përsosur për verë. ATA Mund ta fshehin fëmijën nga flladin e freskët ose ta përfundojnë até gjatë shkarkimit nga spitali. Modeli për thurje është më i mirë për të zgjedhur JO HAPUR, PASI AJO Ende do të përdoret rreshtim. Për shembull, Mund të përdorni si në Foto në të djathtë.

Zarfja është një gjë shumë e rëndësishme për një fëmijë të porsalindur në kohën e shkarkimit nga spitali. Çdo Nënë e ardhshme zgjedh me kujdes opsionet për Modelet e zarfeve të fëmijëve, sepse Kjo është praktikisht rroba e parë për një të porsalindur. Zarf particulier i rëndësishëm në të ftohtë. Për të mbajtur fëmijën të ftohtë, duhet të zgjidhni zarfat me kapuç, Lesh dhe Moti të Tjera. Zarfat e dimrit Mund të bëhen me Duart tuaja për shijen dhe preferencat tuaja. Modeli i zarfit për një porsalindur me kapuç është i lehtë për t`u përdorur, kështu që NUK do të ofrojë shumë shqetësime. Batanije të leshta të fëmijëve sot NUK janě shumë të zakonshme për shkak të Kostos së lartë dhe shqetësimit të kujdesit (larje me dorë). Po, materialet natyrale (Leshi i DeLeve, nëntokë DEVE, Lesh Kashmiri, ETJ.) NUK janě sot të lira dhe kërkojnë trajtim të kujdesshëm, por cilësitë dhe PRONAT e Tyre janě me vlerë të çmimit të Tyr.